Glutenfri burger
Glutenfri gulerodsboller
Grønkålssalat med citron
Glutenfrit rugbrød med brændenælde
Stenalderbrød belagt med fisk og grønt
Morgengrød med jordbær og kakaonibs

Ernæring og Sundhed som fritidsinteresse...

Jeg valgte i 2017 at afbryde mit studie i Århus , hvor jeg læste til Professionsbachalor i Ernæring og Sundhed/Klinisk Diætist. Jeg er dybt taknemmelig for den viden jeg har tilegnet mig indenfor ernæring, biokemi, anatomi/fysiologi, fødevareteknologi, fødevarehygiejne, psykologi, pædagogik, ledelse og meget mere. Jeg fortryder absolut intet - dog har jeg fundet ud af, at ernæring og sundhed ikke skal være min levevej, men derimod min fritidsinteresse.

Jeg har nu det sidste 1 1/2 år arbejdet som Executive Assistant ved Salling Group, hvilket jeg er rigtig glad for, men interessen for ernæring og sundhed lever stadig hos mig! Jeg håber derfor, at jeg fortsat kan være med til at inspirere dig til at LEVE BEDRE! Min Facebook side hedder Lev-Bedre.dk og følg også gerne med på Instagram, hvor du finder mig ved at søge på "lev bedre".

Mange hilsner

Mai-Britt

04-11-2016

Spis fiberrigt og spis vegetabilske proteiner - så gavner du fordøjelsen og kalorieregnskabet!

Ved at ændre din kost, så den bliver mere fiberrig og mere rig på vegetabilske proteiner (bønner, linser, kikærter mv.), gavner du din fordøjelse og du optager heller ikke lige så mange kalorier. 

23-09-2016

Video og foredrag

Denne video er rigtig god og jeg er meget enig med Irene Brøndum, autoriseret klinisk diætist, i de gode byttehandler man kan lave for at få en bedre balance i sin tarmflora samt øget velvære.

Hvis du har lyst til at høre mere om bl.a. tarmbakteriernes betydning, kan du komme til mit foredrag i Velværehuset i Herning tirsdag d. 11. oktober fra 19:30 – 21:00. 

03-09-2016

Artikel i i FORM om tarmbakterier

Det er dejligt at se at den nye forskning indenfor tarmbakterier nu også kommer i FORM's læsere til gode. Det er nemlig det hele værd at få sin tarm i topform! Det er netop dette emne jeg bl.a. fortæller om på mine foredrag.

30-08-2016

Kom til foredrag med Mai-Britt fra LEV BEDRE i Velværehuset

Jeg afholdte i august måned tre foredrag i Velværehuset med temaet "Det handler om mere end mad". Foredragene var udsolgt på kun 8 dage og flere har vist interesse for flere foredrag, hvilket jo bare er fantastisk! Jeg afholder derfor endnu et foredrag i Velværehuset med samme tema. Læs mere om indholdet og meld dig til per SMS eller mail.

Se flere nyheder her