Boller med kikærtemel - luftige og glutenfri 10-02-2016 - 21:15

Med disse mættende boller er det en fornøjelse at spise glutenfrit! De er lækre og luftige, hvilket ellers kan være en udfordring med glutenfri bagning, da der ikke er hævekraft i det glutenfri mel. Det er hurtigt at lave bollerne fordi de ikke skal hæve og så er de gavnlige for vores fordøjelse! ... Læs mere

Foccacia med rosmarin 09-03-2016 - 10:54

Dette glutenfrie foccaciabrød med rosmarin smager rigtig lækkert og egner sig godt sammen med suppe eller til et tapasbord. ... Læs mere

Gulerodsboller 29-07-2016 - 10:49

Disse gulerodsboller er en god variation til almindelige glutenfri boller. De laves efter det samme princip som de lette og luftige glutenfri boller, som også er på lev-bedre.dk under Opskrifter / Brød og knækbrød. Der er bl.a. lavet på kikærtemel, som er med til at højne proteinindholdet. Gulerodsbollerne kan med succes også bruges som burgerboller. Dermed får du et mere nærende og letfordøjeligt måltid hvis der står burger på menuen.  ... Læs mere

Knækbrød 18-01-2016 - 11:49

Ultra sunde og sprøde knækbrød. Det kan være svært at få hjemmelavede knækbrød til at blive sprøde og forblive sprøde. Dette kan dog lykkes med denne norske opskrift. ... Læs mere

Rugbrød med brændenælde - glutenfrit og fiberrigt 29-07-2016 - 19:20

Dette rugbrød er en god afveksling til stenalderbrød. Det er nemt at lave, det skal ikke hæve og der skal ikke bruges surdej! Det indeholder flere sunde kornsorter, kerner og flager og brødet er derfor meget fiberrigt. Vi skal huske at få nok at de sunde kulhydrater - nemlig dem med mange fibre og som giver en god mæthedsfornemmelse. Der er quinoa og kikærtemel i, som øger proterinindholdet og giver mæthed. Der er også chiafrø i, som indeholder både fibre, protein samt sunde omega-3 fedtsyrer. Rugbrødet indeholder også brændenælde, som er fuld af mineraler. ... Læs mere

Stenalderbrød 18-01-2016 - 10:51

Stenalderbrødet giver en god mæthedsfornemmelse pga. indholdet af protein og sunde fedtstoffer. ... Læs mere