< Tilbage

Tunsalat med spidskål på stenalderbrød27-07-2016 - 12:14

Her er lidt inspiration til en god og nem frokost, som samtidig er fiberrig. Det er nemt at have med som madpakke og du kan sagtens lave til 2 dage af gangen.

Du skal bruge:

 

2 skiver stenalder brød. Se opskriften her.

Ca. en halv dåse tun
1/2 citron - saften heraf
Ca. 2 tsk Mayonnaise 
Lidt Salt 
Lidt friskkværnet peber
Ca. 1 1/2 dl fintsnittet Spidskål
1/2 rød snack peber eller en 1/2 peberfrugt

 

Tun blandes med citronsaft, mayonaise, salt og peber, som dernæst blandes med spidskål og rød snack peber.

Anret det på 2 skiver stenalderbrød og pynt med friske krydderurter hvis du har det.


Velbekomme!

Kommenter artikel


(Kommentarer skal godkendes før de bliver vist)

Kommentarer

< Tilbage