< Tilbage

Soya yoghurt i glas19-01-2016 - 13:22

Denne morgenmad er en fryd for øjet og kan laves aftenen i forvejen og evt. tages med på farten. Den er god hvis man ved man får en travl morgen.

Du skal bruge:

 

Soyayoghurt naturel

Glutenfri havregryn (eller almindelige hvis du ikke har allergi eller intollerance)

Bærkompot eller frisk frugt

Hakkede mandler eller nødder

Evt. chiafrø

 

Sådan gør du:

 

Tag et tomt marmeladeglas og hæld først lidt soyayoghurt i bunden. Held dernæst havregryn i efterfulgt af bærkompot eller frisk frugt. Tilsidst putter du hakkede mandler eller nødder i og evt. chiafrø (se billede). Så gentager du med soyayoghurt, havregryn osv. indtil glasset er fyldt og ingredienserne ligger lagvis. Sæt låg på og gem til dagen efter eller spis med det samme. 

 

Velbekomme!

Kommenter artikel


(Kommentarer skal godkendes før de bliver vist)

Kommentarer

< Tilbage