Det siger mine klienter...

"Gennem vores snakke og møder har jeg oplevet Mai-Britts store viden om kroppen og hvad de forskellige madvarer kan gøre ved vores krop. Hun er super god til at finde alternativer til den mad man plejer at spise eks. humus fremfor hønsesalat osv. Når noget mad er taget ud så er der kommet kosttilskud ind der har givet kroppen de vitaminer den mangler. Hun er god til at forklare hvordan krop og mad hænger sammen. Jeg kan mærke hvor meget hun brænder for det hun gør og hun er vildt dygtig. Mai-Britt er imødekommende, sød og lyttende. Tak til Mai-Britt for alt, og for den psykologiske del af det med bl. a. undercheferne, det bruger jeg meget. Hun har givet mig mange tanker med om at det er okay at holde fest når der er fest for ikke at gå surt i det sunde.
Med hendes hjælp er det lykkedes at få en velfungerende tarm, jeg har i mange år døjet med forstoppelse og smerter heraf. Nu fungere det hele som det skal og det gør en kæmpe forskel i mit liv. Mere energi og indtil videre et vægttab på 12 kg."

- Carina Thorup Madsen, VildbjergFacebook d. 12. juni 2016: "Siden uge 4 har jeg haft store problemer med ryggen og har ikke kunnet dyrke sport af nogen art. Det råd jeg har fået fra lægen er "tag smertestillende og prøv at træne din ryg op!!" Jeg har været en del nede med humøret og det hele vedr. kost og træning kunne være lige meget!! I den sidste tid har jeg manglet energi og overskud til at komme igennem dagen, samt taget små 10 kg på. Jeg har også en del allergi!! Jeg har rystet posen, set mig omkring på hvad jeg kan gøre!! Jeg har taget kontakt til lev-bedre.dk og haft en samtale vedr. kosten. Jeg har nu i en uge levet af den kost hun har anbefalet mig og kan allerede mærke en STOR forskel. Jeg har meget mere energi og mindre oppustet, mit humør har ændret sig markant og en side gevinst har jeg tabt mig 1,5 kg. Håber med tiden det også kan hjælpe på min allergi. Det er ikke en kur, det er livsstils ændring. Jeg kan varmt anbefale www.lev-bedre.dk"

- Anette Rosendahl Engsted, Snejbjerg"Jeg er meget positiv og motiveret efter mine møder hos Mai-Britt, hun har mange lækre opskrifter og tips til at få hverdagen til at hænge sammen - hvilket jeg sætter stor pris på. Med ændringerne i min kost, føler jeg mig mere tilpas og veloplagt. Jeg er slet ikke oppustet mere og det er rigtig dejligt."

- Birgit Mørup, Ikast5 dage efter første konsultation: "Min vægt siger her til morgen tre kilo mindre end sidst. Vildt!"
"Mai-Britt har virkelig givet mig et skub til at komme i gang. Jeg overvejede hvilke kure jeg skulle gå i gang med, men jeg valgte at få hjælp af Mai-Britt i stedet for. Det giver mig noget at jeg ved jeg skal til konsultation hos Mai-Britt igen, så der er opfølgning på det. Jeg vidste også efter første konsultation at jeg kunne ringe til hende hvis det blev for svært eller for surt. Det er gået forbavsende nemt også med sukkertrangen. For mig skal det være så nemt som muligt så det passer ind i familien og travlheden. Jeg føler ikke jeg skiller mig ud i forhold til andre mht. hvad jeg spiser."

- Lenette Eriksen, SnejbjergUdtalelse om foredrag:"Jeg gik fra foredraget og var meget inspireret af Mai-Britts viden om kroppens funktioner og mulige reaktioner på forskellige fødevarer og levevilkår. Jeg kunne specielt godt lide, at der er fokus på at kost og behov er individuelt for os alle. Vores kroppe er forskellige og har derfor også behov for forskellige ting. Mai-Britt har en meget bred viden og stor interesse for emnet, som virkelig skinner igennem under foredraget. Men Mai-Britt er samtidig god til at forklare de ellers meget kemiske detaljer på en forståelig måde. Jeg er vild med Mai-Britts tilgang til individuel vejledning i stedet for en speciel kur som skal følges af alle – i stedet tages der udgangspunkt i den enkeltes krop og symptomer."

- Zinna Lautrup, Herning